Bestellingen vanaf €50,00 krijgen 10% korting op eerst volgende bestelling.

Home » Verzend Informatie

BESTELLINGEN

Bestelt u op werkdagen voor 16.00 uur dan zal uw bestelling, na betaling, dezelfde dag worden verzonden. Zo niet, dan wordt deze de volgende dag aangeboden.

Bij vragen over uw bestelling, kunt u altijd contact met ons opnemen.
(zie hiervoor onze contactpagina ) 

Indien u kiest voor de betalingsmethode bankoverschrijving wordt de bestelling verzonden na ontvangst van de betaling. 

LEVERINGEN

Het merendeel van de pakketten wordt de volgende dag aangeboden (m.u.v. levering in België), Houd u er rekening mee dat er in een enkel geval vertraging kan optreden bij de bezorgdienst. Let op dat uw adres goed staat genoteerd. Dit om onnodige vertragingen te voorkomen.

  • Leveringen op de Waddeneilanden kunnen langer duren (1 à 2 werkdagen).
  • Leveringen voor België is 1 à 2 werkdagen.
  • Rondom feestdagen kan er vertraging in de aflevering optreden. Op feestdagen zelf wordt er niet bezorgd.

U ontvangt zodra uw bestelling verzendklaar is gemaakt een track en trace code van de bezorgdienst. Hiermee kunt u de zending op de dag van aflevering volgen.

Houdt u wel rekening dat rond feestdagen, extreme weersomstandigheden en bij calamiteiten bestellingen vertraagd geleverd kunnen worden.

AFHALEN

U kunt uw bestelling ook afhalen bij ons. Dit alleen op afspraak.

Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten! Vergeet niet uw afhaalbevestiging  (uitgeprint of digitaal) of legitimatie mee te nemen

 Wij hanteren vaste verzendkosten ongeacht het gewicht of grootte van de bestelling.

Nederland: Bestellingen van meer dan € 75 excl. BTW bezorgen wij gratis. Bij bestellingen van minder dan € 75 rekenen wij € 6,95 verzendkosten.

Europa: Bestellingen van meer dan € 150 bezorgen wij gratis. Bij bestellingen van minder dan € 150 nemen we contact met u op m.b.t. de verzendkosten.

Wereld: Bij bestellingen buiten Europa rekenen wij de daadwerkelijke verzendkosten zoals berekend door PostNL. Neem voor de bestelling contact met ons op.

Let op onze website is vooral gericht op particulieren.

Betalen kan u via:

  • Ideal
  • Klarna (achteraf betalen)
  • Paypal
  • Creditcard
  • Overboeking (sepa)
  • Bancontact

Klantenaccount

Voor een éénmalige bestelling hoef je geen account aan te maken. Maar als je vaker wilt bestellen bij onze webwinkel kun je op de betaalpagina kiezen om een account aan te maken. Met een klantenaccount hoef je niet bij elke bestelling je gegevens opnieuw in te voeren. Ook kun je via dit account je bestellingen volgen en het abonnement op de nieuwsbrief beheren.